Nyt

Nu kammer det lige over....

Ok, her kommer et af de mere følelsesladede indlæg. Det handler ikke om garn, men om taknemmelighed. Jeg er en kvinde, der er vant til at klare alting selv, sådan i store træk - og naturligvis med opbakning fra gemalen derhjemme. Men når man starter en webshop, er der forholdsvis mange - for mig - nye ting, man skal vide noget om. Ting, der skal ordnes, prioriteres, planlægges, gøres. Alt sammen noget, jeg godt ville kunne finde ud af, men som vil kræve en del fokus, fordi det er uvant territorie. Men så er det bare ualmindeligt rart med alle de hænder, der bliver rakt ud, og som tilbyder hjælp med snart det ene, snart det andet. Vupti, så har de søde mennesker med et snuptag fikset, svaret, undersøgt og gjort tingene nemmere for mig. Det er rørende for sådan en gammel rotte, der er vant til at klare alting selv. Jeg er dybt taknemmelig! 

Så, tak til jer derude! I ved, hvem I er (og har I købt noget i butikken, ved jeg også, hvor I
bor :-))

Kh June

 

Skriv en kommentar