Nyt

Oh my gosh, Tosh

 

Der gik lidt juletravlhed i den før jul, så jeg fik slet ikke skrevet den gode nyhed; Yarn Lovers skal være Madelinetosh-forhandler, noget jeg har arbejdet på i månedsvis. Det var en tidlig julegave til mig selv - og til alle jer andre Madelinetosh-elskere derude.

Madelinetosh er kendt for sine skønne farvekombinationer, personligt kan jeg slet ikke stå for deres Neon Peach og har naturligvis bestilt rigeligt af den og mange andre farver hjem :-) Faktisk hele 19 af slagsen; changerende fra livlig gul til koksgrå. Der er med garanti noget til alle. Og skulle der være noget, du savner, så giv mig et praj. Så får jeg det hjem til næste bestilling.

Første sending er ved at blive farvet i dette øjeblik, jeg forventer at have det om 3 ugers tid. Jubiii! 

 

 

 

Skriv en kommentar