Nyt

Skån dine skuldre og arme

I sidste weekend deltog Yarn Lovers på Saltum Uldfestival. Høj stemning, de sødeste gæster og en professionelt afviklet festival. Vi kommer igen til næste år, men det er nu en sidebemærkning ....   

En del kunder beundrede vores superbløde Chunky-garn fra Misti Alpaca, og flere sagde med lidt klagende, drømmende udtryk: 'Jeg får desværre så ondt i armene af at strikke på store pinde'. Hvis det er tilfældet, er det ærgerligt, for strik med store pinde giver en masse muligheder for struktur og anderledes snit.

Der er flere ting, man kan gøre for at lette arbejdet ... bl.a. vælge nogle spidse pinde. Som I måske kan fornemme af ovenstående, går det som en leg at strikke med HiyaHiyas nye Sharp pinde. Vi har efterhånden haft en del forskellige pinde igennem hænderne, men pindene her er spidsere end spidse og får let fat i garnet uden at dele det. Garnet glider også nemt over metallet, let og ubesværet. Og jävla hurtigt!

Et andet tip - for nogle af jer vil det her være børnelærdom - er at vælge pinde i forskellig størrelse. Hvis du strikker med udskiftelige pinde, kan du med fordel vælge en mindre pind til venstre side og den rigtige pindestørrelse på højre pind. På den måde kan du lettere glide maskerne over venstre pind. 

Derudover har KnitPro designet Cubics-serien til dem, der har problemer med gigt eller smerter i armene. Pindene, der kommer som både udskiftelige og som rundpinde, er firkantede og gør det nemmere at holde et fast greb.

Med andre ord ... der er flere muligheder for at blive gode venner med skuldre og arme. Og de af jer, der bare elsker kraftigt garn og tykke pinde, I går i hvert fald ikke forgæves hos Yarn Lovers :-) 

Skriv en kommentar